چین جوان‌ترین ترکیب خدمه خود را به فضا فرستاد

0 112

چین ۴آبان سفینه فضایی سرنشین‌دار شنزو-۱۷ را سوار بر حامل فضایی لانگ مارچ-۲اف از مرکز جیوکوآن این کشور به فضا پرتاب کرد. ایستگاه فضایی چین وارد مدار لنگرگاه شده و آماده پهلوگیری با سفینه فضایی شنزو-۱۷ است. خدمه این ماموریت از زمان شروع ساخت ایستگاه فضایی چین به عنوان جوان‌ترین ترکیب این کشور شناخته می‌شوند و برای اولین بار به تعمیر و نگهداری آزمایشی خارج از سفینه خواهند پرداخت. کاپیتان ماموریت ۴۸ ساله و دیگر خدمه ۳۴ و ۳۵ ساله هستند.

در همین رابطه بخوانید: نمای شگفت‌انگیز زمین از ایستگاه فضایی چین+ویدئو

خدمه شنزو-۱۷ (Shenzhou-17)، قرار است حدود ۶ ماه در مدار بمانند و به آزمایش‌ محموله‌های علمی و کاربردی فضایی در مدار و فعالیت‌های خارج از ایستگاه بپردازند.

ماموریت شنزو-۱۷ سوار بر حامل لانگ مارچ-۲اف

لانگ مارچ-۲اف (Long March-2F) یک حامل فضایی ۲ مرحله‌ای بوده که آن را آکادمی فناوری‌ حامل‌ فضایی چین (China Academy of Launch Vehicle Technology) ساخته است. این حامل با وزنی بالغ بر ۴۶۰ تن می‌تواند ۸۴۰۰ کیلوگرم محموله را به مدار لئو برساند. طول کلی لانگ مارچ-۲اف ۶۲ متر بوده و هر دو مرحله آن ۳.۴ متر قطر دارند.

ماموریت شنزو-۱۷ سوار بر حامل لانگ مارچ-۲اف
خدمه ماموریت شنزو-۱۷

حامل فضایی مذکور اولین بار در سال ۱۹۹۹ به فضا پرتاب شد و با احتساب این عملیات تاکنون ۲۱ ماموریت را انجام داده که در همه آن‌ها موفق عمل کرده است. لانگ مارچ-۲اف از دی متيل هيدرازين نامتقارن (UDMH) و دی‌نیتروژن تتراکسید (Dinitrogen Tetroxide) به‌ عنوان سوخت استفاده می‌کند.

منبع techchina
با اشتراک گذاری مطلب از اسپاش حمایت کنید
https://espash.ir/?p=76151
مطالب پیشنهادی اسپاش
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها