دانشمندان وجود یک سنگ فضایی را تایید کردهاند که به عنوان شبه ماه برای زمین محسوب میشود؛ در واقع مانند ماه به دور زمین میچرخد، اما از نظر گرانشی وابسته به خورشید است.
محل این اقیانوس در کَویره شمالی (Vastitas Borealis) سیاره سرخ قرار گرفته است و دادههای جدید از منطقه مذکور، وجود رسوبات دریایی در مریخ قدیم را نشان میدهد.
تلسکوپ فضایی جیمز وب در کهکشانی با فاصله بیش از ۱۳ میلیارد سال نوری از ما، نشانههایی از ستارگان کلانجرمی را رصد کرده است که پیش از این ناشناخته بودند.
پژوهشگران نمونههایی از یک نوع باکتری خاک را همراه با فضاپیمای باری تیانژو-۶ (Tianzhou-6) به ایستگاه فضایی چین فرستادند تا درباره جهش ژنی آن در محیط فضا و افزایش بازدهی کشت پروتئین به عنوان یک منبع غذایی حیاتی تحقیق کنند.
دانشمندان با توجه به مشاهدههای مریخنورد ژورانگ (Zhurong) چین برای اولین بار لایههای ترک خوردهای را بر روی تپههای شنی کوچک مریخ یافتهاند که نشان میدهد سیاره سرخ تا ۴۰۰ هزار سال پیش، یک دنیای مملو از آب سرشار از نمک بوده است.
یک تیم از دانشمندان با هدایت اسلاوا توریشف (Slava Turyshev)، از آزمایشگاه پیشرانش جت (Jet Propulsion Laboratory) ناسا، که فضاپیماهای وویجر (Voyager) را در سال ۱۹۷۷ پرتاب کرده بود، این پیشنهاد را ارائه دادهاند.