اعلام آمادگی فیروز نادری برای کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه

0 1,120

فیروز نادری در صفحه اینستاگرام خود از تلاش برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان کرمانشاه خبر داد.
نادری در اینستاگرام خود نوشته است:  من برای 10 سال در هیئت‌رئیسه بنیاد “کودکان را در مدرسه نگه‌دارید” بوده‌ام. ما سرمایه‌هایی را جهت کمک به در مدرسه ماندن دانش‌آموزان سخت‌کوش امّا محتاج مالی جمع‌آوری می‌کنیم.
وی در ادامه آورده است : در حال حاضر از طریق سازمان همکارمان در ایران بنام انجمن یارانه دانش و مهر، بیش از 400 کودک در جنوب تهران را تحت سرپرستی قرار داده‌ایم و این کار را زیر نظر سازمان نظارت برای دارایی‌های خارجی(اُ اف‌ ای‌ سی) انجام می‌دهیم.
پروفسور نادری خاطرنشان کرد: ژیلا کاشف، مدیرعامل “کودکان را در مدرسه نگه‌دارید” پس از زلزله‌ مهیب سال 2003، دو ماه را در بم گذراند در حال کمک به رفع نیازهای کودکانی است که زندگی و تحصیلاتشان مختل شده است.
هیئت‌رئیسه “کودکان را در مدرسه نگه‌دارید” تصمیم گرفت که از منابع این نهاد به‌صورت مشابه برای کودکان کرمانشاهی نیز استفاده کند و به‌محض اینکه کانال‌های ضروری برقرار شد شمارا در جریان نحوه‌ کمک کردن به کودکان قرار خواهم داد.
فیروز مایکل نادری معاون پیشین مدیرکل تنظیم راهبردهای آزمایشگاه پیش‌رانش جت در ناسا و مدیرکل اکتشافات منظومه خورشیدی (از ۱۵ اوت ۲۰۱۱) بوده است.
فیروز نادری در ۵ فروردین ۱۳۲۵ در شیراز به دنیا آمد. وی تحصیلات متوسطه خود را در ایران به پایان رساند و پس‌ازآن به ایالات‌متحده آمریکا مهاجرت کرد و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته مهندسی برق پی گرفت. وی دوره کارشناسی خود را در دانشگاه ایالتی آیووا و کارشناسی ارشد و دکترای خود را در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به پایان رساند.
نادری، پس از پایان تحصیل به ایران بازگشت و ضمن گذراندن خدمت سربازی، مدتی در مرکز سنجش‌ازدور ایران فعالیت کرد. وی در مدت همکاری خود با ناسا مشاغل فنی و مدیریتی متعددی را درزمینهٔ ماهواره‌های مخابراتی متحرک، رادارهای سنجش‌ازدور، رصدخانه‌های تحقیقاتی اخترفیزیک، اکتشاف مریخ و سایر اجرام منظومه شمسی بر عهده داشت.
وی در سال ۱۹۷۶ به آزمایشگاه پیشرانش جت پیوست و به‌عنوان مدیر آزمایش‌های پروازی علوم فضا و مدیر طرح تفرق سنج (Scatterometer) ناسا به کار پرداخت. نادری از سال ۱۹۹۶ مدیر برنامه منشأ حیات ناسا بود. علاوه بر این‌ها وی در مرکز مدیریت ناسا، سرپرستی برنامه فناوری ارتباطات پیشرفته ماهواره‌ای را بر عهده داشت و در آزمایشگاه پیشرانش جت نیز مدیر برنامه ماهواره‌های متحرک بود. وی از سال ۲۰۰۰ نیز مدیریت برنامه تازه تأسیس برنامه مریخ را بر عهده گرفت. وظیفه مرکز برنامه مریخ آن است که تمام تحقیقات مربوط به مریخ را هدایت و برنامه‌ریزی کند.
وی در آوریل سال 2000 به سمت مدیر پروژه‌های اکتشاف مریخ منصوب شد. در پی موفقیت کاوشگرهای مریخ، نادری به سمت معاون و مدیر ارشد برنامه‌ریزی مرکز آزمایشگاه پیشرانش جت، از مهم‌ترین مراکز فضایی ناسا منصوب شد و در سمت جدید به‌عنوان مسئول طراحی برنامه‌ها و راهبردهای مرکز، تجاربش در مأموریت‌های مریخ را در مطالعه سایر بخش‌های جهان از زمین تا کهکشان‌های دور به کار بسته‌ است. وی همچنین مسؤولیت طراحی چشم‌انداز راهبردی پنج تا ۲۰ ساله آزمایشگاه پیشرانش جت را بر عهده دارد. وی هم‌اکنون (از سال ۲۰۱۱) به سمت مدیر پژوهش‌های رباتیک منظومه خورشیدی منصوب‌شده‌ است.
وی به همراه انوشه انصاری به نمایندگی از اصغر فرهادی در مراسم هشتاد و نهمین دوره جوایز اسکار‏ در سال ۲۰۱۷ شرکت کرد.
شهرت نادری بیشتر به خاطر دو کاوشگر مریخ یعنی «روح» و «فرصت» بوده‌ است که با مدیریت او اطلاعات زیادی ازجمله امید بیشتر به وجود حیات در مریخ را به بشر داد. او، در سال 2000 در شرایطی که چندین مأموریت متوالی سازمان فضایی ناسا در پرتاب فضاپیما به‌سوی مریخ با شکست مواجه شده بود، به مدیریت برنامه‌های اکتشافات مریخ منصوب شد و توانست طی چهار سال، سه مأموریت مهم ازجمله پرتاب دو کاوشگر مریخ‌نورد «روح» و «فرصت» را با موفقیت به انجام رساند. دریافت بالاترین نشان سازمان فضایی ناسا در بهمن‌ماه گذشته و انتخاب وی به‌عنوان مؤثرترین فرد ایالات‌متحده در سال قبل از دیگر افتخارات او است.

منبع تجارت امروز
با اشتراک گذاری مطلب از اسپاش حمایت کنید
https://espash.ir/?p=5110
مطالب پیشنهادی اسپاش
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها