لحظه عبور ایستگاه فضایی از مقابل لکههای غولپیکر خورشیدی+ویدئو
یک عکاس نجومی ویدئویی از ایستگاه فضایی بینالمللی در حال عبور از مقابل لکههای خورشیدی ثبت کرده است. در همین حین دو فضانورد هم درحال راهپیمایی فضایی برای نصب یک آرایه خورشیدی جدید در بیرون ایستگاه بودهاند. اگرچه ایستگاه فضایی در این ویدئو بسیار نزدیک به خورشید به نظر میرسد، اما فاصله آنها حدودا ۱۵۰ میلیون کیلومتر است. این آزمایشگاه فضایی در واقع در فاصله ۴۲۰ کیلومتری زمین هر ۹۰ دقیقه به دور این سیاره میچرخد.
تیری لگالت (Thierry Legault)، عکاس فرانسوی، برای تهیه این ویدئو سفری شش ساعته را به هلند انجام داد تا به موقع عبور ایستگاه فضایی را از مقابل خورشید رصد کند. به گفته او بزرگترین لکه خورشیدی از میان لکههای مذکور، میتوانست کل زمین را ببلعد.
در همین رابطه بخوانید: موقعیت زنده ایستگاه فضایی بینالمللی
ویدئوی عبور ایستگاه فضایی از جلوی خورشید
با توجه به این که ایستگاه فضایی با سرعت ۲۸ هزار کیلومتر بر ساعت حرکت میکند، عبور ایستگاه از مقابل خورشید تنها ۰/۷۵ ثانیه طول کشید و فیلمبرداری از آن کار سادهای نبود.
لگالت برای ثبت این لحظه به برنامهریزی دقیق و آسمانی صاف نیاز داشته است. او با استفاده از تصاویر لحظهای خورشید، موقعیت این لکهها را در جهتهای عمودی و افقی تخمین زده، سپس خود را به نقطه مناسب روی زمین رسانده است تا این ویدئو را ضبط کند.
خیلی باید اسکول باشی که فکرکنی این تصاویر واقعی
هنوز اقیانوس ها رو کشف نکردیم باموجوداتش بعد عکس گرافیکی کامپیوترناساباورکنیم