تامین انرژی ماهوارههای مجهز به هوش مصنوعی

یک شرکت هندی قصد دارد فناوری همجوشی سرد اختصاصی خود را برای تامین انرژی ماهوارههای مجهز به هوش مصنوعی آزمایش کند؛ این فناوری میتواند به طور قابل توجهی طول عمر و قابلیتهای ماهوارهها را افزایش دهد و به تحقیقات و کاربردهای فضایی کمک کند؛ همچنین، این آزمایش نشاندهنده یک گام مهم در جهت استفاده از انرژی پاک در فضا و کاهش وابستگی به منابع انرژی سنتی است.
پیشرفتهای بالقوه در زمینه انرژی فضایی و توسعه هوش مصنوعی
سیدارتا دورایراجان (Siddhartha Durairajan)، بنیانگذار و مدیرعامل Hylenr در اینباره میگوید: «اعتبارسنجی فناوری در فضا گامی بسیار مهم است و تخصص و زیرساختهای TakeMe2Space فرصتی بینظیر برای آزمایش عملی سامانهها فراهم میکند. این امر میتواند راه را برای ماموریتهای فضایی طولانیمدت و راهحلهای خارج از شبکه هموار سازد.»
روناک کومار سمانترای (Ronak Kumar Samantrai)، بنیانگذار TakeMe2Space بیان میکند: «ما به طور جدی به دنبال منابع انرژی جایگزین برای زیرساخت محاسباتی در فضا هستیم و این همکاری میتواند گام بزرگی در این مسیر باشد. بررسی نحوه مدیریت گرما و استفاده مجدد از انرژی در ماهوارهها برای ما بسیار حائز اهمیت است.»
دورایراجان درباره عملکرد این فناوری توضیح میدهد: «دو اتم هیدروژن با هم ترکیب میشوند و هلیوم ۳ ناپایدار تولید میکنند؛ سپس با پیوستن اتم سوم هیدروژن، هلیوم ۴ پایدار ساخته میشود؛ این فرآیند، منبع تولید گرما در سامانه ما است.» آیا این بار، همجوشی سرد از مرز تئوری عبور میکند و وارد عمل میشود؟ زمان و فضا پاسخ این پرسش را خواهند داد.