فضاپیمای استارشیپ برای دومین بار متوالی بر فرار زمین منفجر شد

0 22
فضاپیمای استارشیپ متعلق به شرکت آمریکایی اسپیس‌ایکس، عصر پنجشنبه ۱۸اسفند۱۴۰۳ در هشتمین پرواز آزمایشی خود و برای دومین بار متوالی در فضا منفجر و انفجار آن باعث ایجاد اختلال در ترافیک هوایی ایالت فلوریدای آمریکا شد؛ این حادثه مشابه با انفجار قبلی که در ژانویه اتفاق افتاد، می‌باشد که منجر به بارش زباله‌های فضایی بر روی جزایر کارائیب شده بود. در همین ارتباط اداره هوانوردی فدرال آمریکا نیز بلافاصله بعد از وقوع این حادثه کلیه پرواز‌ها به مقصد فرودگاه‌های میامی، فورت لادردل، پالم بیچ و اورلاندو را به دلیل ریزش زباله‌های فضایی متوقف کرد.

جزییات شکست هشتمین پرواز آزمایشی فضاپیمای استارشیپ

این ماموریت بدون سرنشین که قرار بود روز دوشنبه ۱۳اسفند انجام شود به دلیل مشکلات فنی به روز پنجشنبه موکول شده بود که در ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه از تاسیسات استاربیس (Starbase) شرکت اسپیس‌ایکس در تگزاس آغاز شد؛ پس از این که فضاپیمای استارشیپ از ماهواره‌بر حمل کننده سوپرهوی (Super Heavy) ۷۱ متری خود جدا شد، ابتدا ارتباط خود را با مرکز کنترل از دست داد و سپس تقریبا در همان نقطه‌ای که فضاپیمای استارشیپ قبلی (هفتمین پرواز آزمایشی) دچار انفجار شده بود، بر فراز زمین منفجر و بقایای آن در جزایر ترکز و کایکوس پراکنده شد.
جزییات شکست هشتمین پرواز آزمایشی فضاپیمای استارشیپ
جزییات شکست هشتمین پرواز آزمایشی فضاپیمای استارشیپ

در همین راستا، شرکت اسپیس ایکس در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حال بررسی داده‌های پرواز برای درک بهتر علت انفجار سفیه فضاپیمای استارشیپ است و تاکید کرده که موفقیت از طریق یادگیری و تجربیات به دست آمده از این شکست‌ها حاصل خواهد شد.

در حالی که هیچ خسارت مالی یا جراحتی بر اثر ریزش بقایای این سفینه گزارش نشده، زباله‌های فضایی ناشی از وقوع این انفجار همچنان در سواحل و جاده‌های جزایر ترکز و کایکوس قابل مشاهده است و دولت محلی این منطقه با شرکت اسپیس‌ایکس برای ایجاد یک طرح بازیابی زباله‌های فضایی ناشی از انفجار سفینه‌های این شرکت در حال همکاری می‌باشد.
منبع entekhab
با اشتراک گذاری مطلب از اسپاش حمایت کنید
https://espash.ir/?p=92190
مطالب پیشنهادی اسپاش
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها