پرتاب ماهواره‌های جدید فرانسوی برای اینترنت اشیا

0 16

شرکت فرانسوی کینیس به‌زودی با پرتاب ۲۵ ماهواره اینترنت اشیا در همکاری با شرکت آمریکایی راکت لب، شیوه‌های اتصال در مناطق دورافتاده و غیرقابل دسترس را متحول خواهد کرد؛ این ماهواره‌ها به نظارت بر محیط زیست و مدیریت کشاورزی کمک کرده و همچنین با ارائه خدمات ارتباطی در زمان واقعی، امکانات جدیدی برای صنایع مختلف فراهم می‌آورند.

به نقل از تکچاینا، طبق اعلام شرکت راکت لب (Rocket Lab)، ماهواره‌بر الکترون (Electron) خود را برای ماموریت جدید تحت عنوان اینترنت اشیا (IoT) برای تو و من «IOT 4 You and Me» که به منظور ارسال ماهواره‌های کینیس (Kinéis) به مدار انجام می‌شود، آماده می‌کند.

هدف از منظومه ماهواره‌ای کینیس

این ماموریت در تاریخ ۴فوریه۲۰۲۵ انجام خواهد شد و پرتاب آن در پایگاه پرتاب شماره ۱ راکت لب در نیوزلند صورت خواهد گرفت؛ این ماموریت، چهارمین پرتاب از مجموع پنج ماموریت در چارچوب یک توافق چند پرتابه میان این دو شرکت است.

ماهواره‌بر الکترون
ماهواره‌بر الکترون

کینیس با هدف تامین اتصال اینترنتی برای دستگاه‌های اینترنت اشیا در سطح جهانی، این منظومه ماهواره‌ای را توسعه داده است؛ این شرکت با استفاده از این ماهواره‌ها قادر به ارائه خدماتی مانند انتقال داده‌ها و نظارت بر اشیا در زمان واقعی به صنایع مختلف از جمله کشاورزی، حمل و نقل و انرژی خواهد بود.

به‌عنوان مثال، کشاورزان می‌توانند با استفاده از این فناوری، داده‌های ایستگاه‌های باران‌سنج و حسگرهای خاک را از نقاط دورافتاده به‌صورت فوری جمع‌آوری کنند و به‌موقع به مراقبت از مزارع خود بپردازند.

ماهواره‌بر الکترون، یک وسیله پرتاب سبک است که برای استقرار ماهواره‌های کوچک تا وزن ۳۰۰ کیلوگرم در مدار پایین زمین (LEO) توسعه یافته است؛ این ماهواره‌بر با فناوری‌های نوآورانه و پیشرفته، حداکثر کارایی و دقت در پرتاب‌ها را تضمین می‌کند. پیتر بک (Peter Beck)، بنیان‌گذار و مدیرعامل راکت لب، بیان می‌کند: «سال گذشته ما سه ماموریت اختصاصی برای کینیس انجام دادیم که شامل استقرار ۱۵ ماهواره با دقت و در مدارهای مناسب بود تا منظومه به‌سرعت آماده به کار شود.»

انتظار می‌رود که منظومه ماهواره‌ای کینیس در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ به‌طور کامل مورد بهره‌برداری قرار گیرد؛ این فناوری جدید نویدبخش ارتقا خدمات اینترنت اشیا و قابلیت‌های ارتباطی در سطوح جهانی خواهد بود.

منبع spacedaily
با اشتراک گذاری مطلب از اسپاش حمایت کنید
https://espash.ir/?p=91114
مطالب پیشنهادی اسپاش
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها