شیوه ارسال پیامک با اینترنت ماهوارهای در گوگل مسیجز
طبق گزارشی جدید، ارسال پیامک با اینترنت ماهوارهای در گوگل مسیجز پشتیبانی میشود و کاربران میتوانند به طور مستقیم از طریق آن به ماهواره متصل شوند؛ البته فعالسازی این ویژگی بستگی به ارائه خدمات از سوی اپراتور دارد.
با توجه به این که شرکت آمریکایی تی موبایل (T-Mobile) از سرویس اینترنت ماهوارهای استارلینک (Starlink) پشتیبانی میکند، به نظر میرسد گوگل (Google) نیز سعی دارد هرچه سریع تر ویژگی مذکور را در گوگل مسیجز فعال کند؛ این قابلیت به کاربران این امکان را میدهد تا حتی در مکانهایی که هیچ سیگنال تلفن همراه یا Wi-Fi وجود ندارد، بتوانند با هم ارتباط داشته باشند؛ همچنین در شرایط اضطراری، کاربران میتوانند از این نوع ارتباط برای تماس با خدمات اضطراری استفاده کنند.
جزئیات خدمات پیامکی از طریق اینترنت ماهوارهای
هرچند این ویژگی به طور رسمی ارائه نشده، اما هنگامی که قابلیت مذکور راه اندازی شود، در صورت قطع شدن ارتباط فرد با شبکههای ارتباطاتی زمینی، یک پنجره پاپ آپ در اپ گوگل مسیجز (Google Messages) ظاهر میشود و از کاربر میپرسد که آیا تمایلی دارد به اینترنت ماهوارهای متصل شود تا پیامک ارسال و دریافت کند یا خیر.
پاپ آپ، در اصل پنجره کوچکی است که هنگام باز کردن سایت یا اپلیکیشن برای جلب توجه کاربر ظاهر میشود؛ این پنجره بازشو میتواند شامل پیشنهاد یا حتی تبلیغ محصول باشد.
البته پشتیبانی این ویژگی کامل نیست؛ به عنوان مثال هرچند ارسال و دریافت پیامک بین دو نفر در حال حرکت امکانپذیر است، اما ارسال پیام گروهی ممکن نیست.
طبق گزارش های پیشین، ارسال پیامک با کمک ماهواره امکان دارد زمان بیشتری نسبت به سامانههای ارتباطی زمینی مانند Wi-Fi نیاز داشته باشد؛ همچنین، ارسال عکس و ویدیو از طریق این روش ممکن نیست و برای برقراری اتصال اینترنت ماهوارهای، لازم است آسمان صاف باشد تا اتصال برقرار و پایدار بماند.
سرویس اینترنت ماهوارهای فقط برای ارسال پیامک های اورژانسی نیست، بلکه به فرد اجازه میدهد به هر کاربر دیگری پیامک بفرستد.