امارات اولین ماهواره تصویربرداری با امواج رادار خود را به فضا فرستاد

0 42

امارات متحده عربی با پرتاب اولین ماهواره رادار دهانه ترکیبی مدار پایین زمین خود، گامی مهم در بهبود قابلیت‌های مشاهده زمین برداشته است؛ این پروژه نتیجه همکاری میان شرکت‌های پیشرو اماراتی، بایانات و یاه‌ست و همچنین شرکت بین‌المللی آیس‌آی است.

ماهواره سار (SAR) که متعلق به شرکت بایانات ای‌آی (Bayanat.AI) است، با موفقیت توسط اکسولانچ یکپارچه‌سازی شده و از پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ (Vandenberg Space Force Base) آمریکا با ماهواره‌بر شرکت اسپیس‌ایکس پرتاب شد؛ این ماهواره ارتباط خود را برقرار کرده و در حال انجام عملیات اولیه است.

ویژگی‌ها و تاثیر ماهواره‌های سار در راهبرد فضایی ملی امارات

بخشی از برنامه فضایی مشاهده زمین این ماهواره آغازگر مجموعه‌ای از ماهواره‌های سار است که نظارت مداوم و تصاویری با وضوح بالا ارائه خواهند داد. فناوری سار، با روشن کردن سطح زمین و اندازه‌گیری سیگنال منعکس‌ شده، امکان تصویربرداری روز و شب و در هر شرایط آب و هوایی را فراهم می‌کند.

همکاری میان شرکت‌های پیشرو اماراتی، بایانات و یاه‌ست و همچنین شرکت بین‌المللی آیس‌آی
همکاری میان شرکت‌های اماراتی، بایانات و یاه‌ست و شرکت بین‌المللی آیس‌آی (Iceye)

این پروژه گواهی بر تعهد شرکت‌های بایانات و یاه‌ست (Yahsat) به پیشرفت بخش فضایی امارات، پرورش استعدادهای محلی و دستیابی به قابلیت‌های مستقل در زمینه داده‌های ماهواره‌ای است. پرتاب موفقیت‌آمیز این ماهواره با راهبرد فضایی ملی امارات برای سال ۲۰۳۰ همسو است و این کشور را در خط مقدم اکوسیستم فضایی منطقه قرار می‌دهد.

حسن الحسنی (Hasan AlHosani)، مدیرعامل بایانات، این پرتاب را نقطه عطفی برای همکاری‌های مشترک امارات متحده عربی دانست و آن را گامی تعیین‌ کننده در مسیر آینده شرکت به عنوان اسپیس‌۴۲ (Space42) خواند؛ همچنین، علی الهاشمی (Ali Al Hashemi)، مدیرعامل گروه یاه‌ست، این دستاورد را گواهی بر هم‌افزایی میان دو شرکت در آستانه ادغام برای تشکیل اسپیس۴۲ می‌داند و تاکید می‌کند: «مجموعه ماهواره‌های سار، توانایی‌های آن‌ها را به عنوان یک اپراتور چند مداری ماهواره‌ای گسترش خواهد داد.»

منبع resanauae
با اشتراک گذاری مطلب از اسپاش حمایت کنید
https://espash.ir/?p=83860
مطالب پیشنهادی اسپاش
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها