افزایش طول عمر ماموریت‌های فضایی با طراحی یک پیشرانش هواتنفسی

0 43

ماهواره‌ها هر چقدر نزدیک‌تر به زمین پرواز کنند به علت اصطکاک با جو رقیق سرعتشان کم شده و زودتر به زمین سقوط می‌کنند، اما دانشگاهی انگلیسی این نقطه ضعف را به یک امتیاز تبدیل کرده و در حال طراحی یک روش نوین برای تامین انرژی فضاپیماهای مداری پایین با استفاده از هوا به‌عنوان پیشران است. هدف این ابتکار که توسط آژانس فضایی بریتانیا تامین مالی و در مرکز فضایی سوری انجام می‌شود، تسهیل عملیات فضاپیماها در مدار بسیار پایین زمین است.

ظرفیت‌های جدید با پیشرانه هواتنفسی

پیش‌بینی می‌شود که این طراحی نوآورانه کاوشگرهای فضایی، ماموریت‌های سنجش‌ازدور زمین، نظارت بر آب‌وهوا و ارتباطات ماهواره‌ای را بهبود بخشد. به گفته آندریا لوکا فابریس (Andrea Lucca Fabris)، محقق اصلی این طرح در مرکز فضایی سوری (Surrey Space Centre) واقع در دانشگاه سوری (University of Surrey)، کاوشگر جدید به دلیل پرواز در فاصله نزدیک‌تر به سطح زمین، امکان مشاهده زمین با وضوح بالا و ارتباطات سریع‌تر را فراهم می‌کند.

این فناوری شامل یک موتور الکتریکی تنفسی است که از هوا به عنوان پیشرانه استفاده می‌کند و با حذف مخزن ذخیره‌سازی پیشرانه، می‌تواند عمر ماموریت‌های فضایی را افزایش دهد.

کاوشگر هواتنفسی
طرح مفهومی کاوشگر هواتنفسی
منبع spacedaily
با اشتراک گذاری مطلب از اسپاش حمایت کنید
https://espash.ir/?p=82651
مطالب پیشنهادی اسپاش
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها