پایان آزمایش ناسا، خروج محققان از محیط شبیه‌سازی‌ شده مریخ

0 29

سرانجام پس از تقریبا یک سال، چهار دانشمند روز شنبه ۱۶تیر۱۴۰۳ منطقه تلماسه مریخ آلفا که یک ساختار پرینت شده سه‌بعدی برای شبیه‌سازی حیات سیاره مریخ است را ​​ترک کردند؛ تجربه ۳۷۸ روز زندگی این افراد می‌تواند برای زندگی آینده انسان‌ها در ماه و مریخ، بسیار کمک‌کننده باشد.

این منطقه با ساختار ۱۶۰ مترمربعی در مرکز فضایی جانسون (Johnson Space Center) آمریکا، برای تقلید شرایط زیستی سیاره مریخ به صورت یک زیستگاه چاپ‌ شده سه‌بعدی با اتاق خواب، سالن ورزشی، مناطق مشترک و مزرعه‌ای عمودی برای پرورش مواد غذایی ساخته شده بود؛ این سازه همچنین دارای یک فضای بیرونی پر از ماسه قرمز است که تیم برای اجرای شبیه‌سازی راه‌ رفتن روی سطح خاک مریخ (Marswalks)، لباس‌های مخصوصی به تن می‌کردند.

شرایط زندگی افراد در محیط شبیه‌سازی‌ شده مریخ

آنکا سلاریو (Anka Celario)، راس براکول (Ross Brockwell)، ناتان جونز (Nathan Jones) و رهبر تیم کلی هاستون (Kelly Houston)، سال گذشته را صرف پرورش سبزیجات، انجام راهپیمایی‌های مریخی تحت فشارهای اضافی و دیگر آزمایش‌های علمی کردند؛ در طول این مدت، این چهار فرد برای ارتباط با دیگر انسان‌ها و حتی خانواده خود با تاخیرهایی روبه‌رو بودند؛ در واقع این شرایط شبیه‌سازی‌ شده کاملا آن‌ها را در انزوا و حصر قرار داده بود.

Mars Dune Alpha
Mars Dune Alpha

این ماموریت اولین مورد از مجموعه‌ای به نام آنالوگ کاوش سلامت و عملکرد خدمه (CHAPEA) بود و هدف آن کمک به ناسا برای آماده‌سازی فرستادن انسان‌ها به ماه و مریخ است.

دیگر ماموریت‌های CHAPEA برای سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است؛ به عنوان بخشی از برنامه آرتمیس (Artmis)، آمریکا قصد دارد انسان‌ها را به ماه بفرستد تا نحوه زندگی طولانی‌مدت در آنجا را بیاموزند؛ این پروژه به آماده‌سازی انسان‌ها برای سفر به مریخ در اواخر دهه ۲۰۳۰ کمک می‌کند.

منبع didbaniran
با اشتراک گذاری مطلب از اسپاش حمایت کنید
https://espash.ir/?p=81348
مطالب پیشنهادی اسپاش
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها