آزمایش سامانه‌ پیشرانش حامل جدید فضایی چین

0 65

چین با آزمایش موفق نوعی موتور قدرتمند در حامل فضایی جدیدش قصد دارد تا در ماموریت‌های آتی با مشارکت حامل لانگ‌ مارچ-۱۰ از مرکز فضایی ون‌چانگ در جزیره‌ خی‌نن (چین) فضاپیمای سرنشین‌دار را رهسپار مدار ماه کند. این آزمایش که در پکن انجام شد با ۳ فروند موتور YF-100K که تامین کننده نیروی اصلی پیشران حامل لانگ‌ مارچ-۱۰ هستند، مجموعا بیش از ۳۰۰ تن نیروی تراست تولید کرده و می‌تواند ۲۷ تن محموله را جهت ورود به مدار انتقال ماه جابجا کند.

لانگ مارچ ۱۰

این حامل فضایی فوق سنگین ۳ مرحله‌ای برای ماموریت‌های قمری سرنشین‌دار با بیش از ۹۲ متر طول (به ارتفاع یک ساختمان ۳۲ طبقه) و بیش از ۲ هزار تن وزن پرتاب برنامه‌ریزی‌ شده، در دست توسعه است.

لانگ مارچ
لانگ مارچ ۱۰

ورود به مدار انتقال ماه یک مانور پیشرانه مداری است که از آن برای تنظیم مسیر پیمایش یک فضاپیما در مسیر منتهی به ماه استفاده می‌شود. در ماموریت قمری سرنشین‌دار آتی از دو فروند لانگ مارچ ۱۰ (10 Long March) با سوخت مایع استفاده خواهد شد که اولین پرواز این حامل فضایی سه هسته‌ای سال ۲۰۲۷ انجام می‌شود. آکادمی فناوری حامل فضایی چین (China Academy of Launch Vehicle Technology) سازنده این حامل فضایی است.

منبع vista
با اشتراک گذاری مطلب از اسپاش حمایت کنید
https://espash.ir/?p=80512
مطالب پیشنهادی اسپاش
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها