تلاش چین برای افزایش بازده محصولات کشاورزی خود از طریق فضا

چین ۴۰ گرم برنجی را که همراه ماموریت چانگای-۵ (Chang’e 5) بهمدت ۲۳ روز در نوامبر سال گذشته میلادی به ماه فرستاده بود، کشت و محصول آن را برداشت کرده است. این دانهها که پس از قرار گرفتن در معرض جاذبه صفر و تابش کیهانی، در مرکز تحقیقات دانشگاه کشاورزی جنوب چین (South China Agricultural University) در استان گوانگدونگ (Guangdong) برداشت شدند، اکنون با طول ۱ سانتیمتر در ۳ بسته بزرگ قرار دارند و بهترین دانهها بهزودی در آزمایشگاهها پرورش داده شده و بعدا در مزارع کاشته میشوند.
بهگفته دانشمندان دانههاي برنجی كه در محيط فضا قرار دارند ممكن است جهش كرده و هنگام كاشت بر روي زمين بازده بيشتري داشته باشند. آنها امیدوارند با کمک این تحقیق انواع جدیدی از گیاهان را پرورش دهند و امنیت غذایی کشورشان را تامین کنند؛ البته آزمایشها و تحقیقات بیشتری لازم است تا بهترین انواع برنج که به ارتقای برداشت محصول کمک میکند، شناسایی شود.