رونمایی اولین تصاویر گرفته شده از زمین توسط ماهواره “بلک اسکای “

0 863

طی روزهای اخیر کمپانی صنایع ” اسپیس فلایت” (Spaceflight Industeries)، اولین تصاویر ماهواره ای زمین را که توسط ماهواره ی تازه پرتاب خود، یعنی “بلک اسکای” (Black Sky) گرفته شده، منتشر کرد. این ماهواره به همراه فضاپیمای “پث فایندر 1” (path finder 1) در اوایل مهر ماه سال جاری به فضا پرتاب شد و انتظار ها برای دیدن نتیجه ی پرتاب آن به اوج خود رسیده بود.
ادعای کمپانی صنایع اسپیس فلایت در بهینه و اقتصادی بودن طرح می باشد در جایی که طبق اعلام اولیه،  این شرکت با هزینه ی کم نسبت به هزینه های رایج و مرسوم ماموریت های ماهواره های تصویر برداری، به تصاویر با کیفیت بالا و دقیق از زمین دست پیدا کرده است. 

فضاپیمای سبک پث فایندر با وزنی در حدود 50 کیلوگرم (100 پوندی) در روز 26 سپتامبر سال جاری ، توسط راکت و رانشگر سی35 (C35) و از پایگاه پرتاب و مرکز فضایی “ستیش داوان” (Satish Dhawan) هند به سمت اتمسفر زمین پرتاب شد. در همان روزهای آماده سازی برای پرتاب، اسپیس فلایت اذعان داشت که این طرح 10 میلیون دلاری دارای توانایی عکس برداری مداری خیلی بالاتر و ارزشمند تر نسبت به هزینه ی خرج شده، خواهد داشت.

تصاویر منتشر شده و جدید این ماهواره مهر تاییدی بر پیروزی طرح می باشد به گونه ای که این تصاویر ، نماشگاه بی نظیر و خیره کننده ای از مزارع و سایت های صنعتی واقع در حومه ی پکن ، جاده های اطراف شهر توکیو و همچنین پستی ها و بلندی ها رشته کوه های افغانستان و چین می باشد.طول و عرض هر تصویر، حدود 10 کیلومتر در 3 کیلومتر (6 مایل در 2 مایل) از مساحت زمین را در بر گرفته و وضوح و کیفبت هر تصویر 2 متر (6 فوت) در هر پیکسل بیان شده است.البته امروز مدیر “جیسون اندروز” (Jason Andrews) عامل اسپیس فلایت در پست وبلاگی خود به دقت بیشتر اشاره کرده و گفته : به کالیبره کردن سیستم خود ادامه خواهیم داد و مطمئن هستیم که به وضوح بسیار بهتری دست خواهیم یافت.”

مناظر اطراف پکن

جاده های اطراف پایتخت ژاپن

رشته کوه های نزدیک شهر قندهار افغانستان

بلک اسکای اولین ماهواره است که در در ارتفاع 690کیلومتری (428 مایلی) به دور زمین در حال گردش است.هنگامی که مجوز انتقال و مانوری مداری این ماهواره داد شود (در بین 60 ماهواره)، انتظار میرود که این ماهواره بتواند تصاویری با دقت یک متر از ارتفاع 450 کیلومتری (280 مایلی) از زمین گرفته و ارسال کند.

 

 

منبع geekwire
با اشتراک گذاری مطلب از اسپاش حمایت کنید
https://espash.ir/?p=378
مطالب پیشنهادی اسپاش
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها