اتیوپی از تصمیم خود برای ساخت تأسیسات ماهوارهای در این کشور خبر داد

دولت اتیوپی اعلام کرد در ژانویه سال ۲۰۲۰ ساخت تأسیسات تولید، سرهمبندی، و آزمایش ماهواره (MAIT) را در منطقه آدیس آبابا (Addis Ababa) آغاز خواهد کرد؛ امری که بیانگر شروع مرحله دوم راهبرد توسعه فضایی این کشور است.
دکتر سالومون بلای (Solomon Belay) مدیرکل مؤسسه علوم و فناوری فضایی اتیوپی (ESSTI) ضمن اعلام این خبر و اشاره به توافق دولت این کشور با شرکت فرانسوی آریانگروپ (ArianeGroup) در اجرای این طرح، گفت: «بودجه این کار توسط بانک سرمایهگذاری اتحادیه اروپا (EIB) تأمین میشود و زمان آغاز آن اوایل سال ۲۰۲۰ خواهد بود.» وی همچنین مدت زمان اجرای این پروژه را ۳۰ ماه اعلام کرد.
این تأسیسات بر طراحی، توسعه و ساخت تجهیزات بسیار دقیق و قابل حملی تمرکز خواهد داشت که علاوه بر دارا بودن امکان جایگزینی٬ بتوان از آنها به آسانی حفاظت و نگهداری کرد؛ تجهیزاتی که نه تنها در صنعت هوا فضا بلکه در سایر صنایع نیز ممکن است کاربرد داشته باشند.
پس از تکمیل تأسیسات مذکور٬ این مرکز بعد از دو نمونه مشابه خود در کشورهای الجزایر و آفریقای جنوبی به سومین مرکز MAIT در قاره آفریقا بدل خواهد شد.