فضانوردانی که به مریخ می‌روند خود را مریخی بدانند!

0 736

کریس هدفیلد (Chris Hadfield) فضانورد بازنشسته کانادایی اخیراً نظر خود را درباره فضانوردان سفر به مریخ بیان کرده است.
روز جمعه فضانورد مشهور کانادایی با شوخی گفت: «فضانوردانی که به مریخ سفر خواهند کرد قطعاً پشتیبانیِ معمولی را از مرکز کنترل مأموریت در زمین نخواهند داشت، بنابراین برای اینکه زنده بمانند باید خود را یک مریخی بدانند.»
پیش‌بینی‌های انجام‌شده نشان می‌دهند که انسان‌ها در دهه‌های آتی به مریخی سفر خواهد کرد که ۴۰۰میلیون کیلومتر از زمین فاصله دارد.
فاصله وسیع بین دو سیاره سبب تاخیر ۲۲دقیقه‌ای ارتباط بین مرکز کنترل ماموریت و خدمه پرواز می‌شود.
این سفر ۲.۵سال به طول خواهد انجامید، بنابراین فضانوردانی که به مریخ می‌روند باید متکی‌ به‌ خود باشند.  
کریس هدفیلد فضانورد بازنشسته، مهندس و خلبان جنگنده نیروی هوایی کانادا و اولین کانادایی که در فضا قدم زده‌، گفت: «اگر من می‌توانستم یکی از آن فضانوردانی که به مریخ سفر خواهند کرد، باشم به دیگر خدمه این سفر می‌گفتم: «ما دیگر زمینی نیستیم و اکنون مریخی هستیم. ممکن است دور بودن از سیاره زمین برای خدمه دشوار باشد اما باید برای آن‌ها توضیح داد که آن‌ها مسافران دورترین نقطه جهان در تاریخ هستند.»
رابرت تریسک (Robert Thirsk) فضانورد کانادایی، که رکورد بیشترین زمان ماندن در فضا را برای کانادایی‌ها ثبت کرده، گفت: «آژانس فضایی کانادا، جاشوآ کوتریک (Joshua Kutryk) و جنی سیدی گیبونز (Jenni Sidey-Gibbons) را که فضانوردان تازه‌کاری هستند برای سفر به فضای عمیق (deep space)، سفر به ماه یا یک سیارک انتخاب کرده است و ما در ۲۰سال آینده به مریخ خواهیم رفت.»
رابرت تریسک، فضانورد کانادایی هفته گذشته برای آزمایش‌ها نهاییِ این سفر به ناحیه جنوب غربی ایالات‌متحده جایی که فضاپیمای اوریون (spacecraft  Orion) قرار دارد رفته بود.
اوریون جدیدترین فضاپیمای سازمان فضایی ناسا برای حمل انسان به فضا و اکتشافات دوردست ازجمله سیاره مریخ است. طی ماه‌های آینده نیز کانادا سه ماهواره پرتاب خواهد کرد و دیوید سنت ژاک (David Saint-Jacques)،فضانورد کانادایی، به ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر خواهد کرد تا در مأموریت اُسیریس-رِکس (OSIRIS-REx) ناسا شرکت کند.
اُسیریس-رِکس یک مأموریت برنامه‌ریزی‌شده ناسا برای بررسی سیارک و بازگرداندن نمونه است. راه‌اندازی این پروژه در ۸سپتامبر۲۰۱۶ انجام شد. کاوشگر اُسیریس-رکس در این مأموریت وظیفه بررسی و بازگشت یک نمونه برگرفته از سیارک ۱۰۱۹۵۵ بن نو و یک سیارک کربنی را بر عهده داشت و قرار است آن‌ها را در سال۲۰۲۳ برای تجزیه‌وتحلیل دقیق با خود به زمین بیاورد.

منبع خبرگزاری ایسنا
با اشتراک گذاری مطلب از اسپاش حمایت کنید
https://espash.ir/?p=11209
مطالب پیشنهادی اسپاش
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها